Alles wat je moet weten voor WSD 2018

Wat leuk dat je zoon of dochter meedoet met de WielerStimuleringsDagen! Om van de wielerweek een groot succes te maken, willen wij zoveel mogelijk vastleggen en plannen. Hierbij vinden wij de veiligheid van je kind erg belangrijk. Het is daarom van belang dat wij in het bezit zijn van de gegevens van je kind en van de ouder of verzorger. Zodat wij contact met je op kunnen nemen, zodra dat nodig is.

De belangrijkste gegevens die wij nodig hebben, kun je hier downloaden: Persoonlijke gegevens WSD. Vul deze lijst in, doe deze in een A5 envelop samen met de licentie en de kopie van het verzekeringsbewijs. Schrijf rechtsboven de naam van je kind. Voor ouders die meerdere kinderen hebben, dient per renner een envelop ingeleverd te worden.

Daarnaast hebben wij op onze website een “Paklijst” staan. Hier vind je informatie over wat je kind wel en niet mag meenemen naar de wielerweek. Voor meer informatie ga naar: Paklijst.

Tevens zijn wij nog steeds op zoek naar vrijwilligers.
We zouden het zeer op prijs stellen als een aantal ouders zich hier nog voor willen aanmelden. Ook al kan je maar een paar uurtjes helpen, hier zijn wij al heel erg mee geholpen. Meld je hiervoor aan op: Eéndagsvrijwilligers. Daarnaast zijn wij ook nog op zoek naar ploegleiders. Hiervoor kan je je aanmelden op vrijwilligers 2018.

Binnenkort wordt de ploegindeling geplaatst op de website. Voorlopig inschrijven voor 2019 is ook al mogelijk.
Check ook even of de naam van je kind goed staat op de website. We werken namelijk met rugnummers waarop hun naam staat.

We zien jullie graag 22 juli op de WielerStimuleringsDagen om 12.30 uur. Zijn er nog vragen of opmerkingen bel of mail gerust naar 06-24747397 of info@wielerstimuleringsdagen.nl.

Geen reacties op "Alles wat je moet weten voor WSD 2018"


    Heb je iets te vertellen?